Van frietjes tot oliebollen

Gents Gebak - ProductenKermisfrituur Gents Gebak Abel biedt u die typische verrukkelijke snacks aan die een bezoekje aan de kermis steeds weer een smakelijke ervaring maken. Hier kan u terecht voor allerlei lekkernijen, van frietjes tot oliebollen in Oostakker. Kom gerust even langs en geniet van al dat lekkers.

Het heerlijke aanbod

Wat dacht u van een heerlijk pak friet na uw ritje in de rollercoaster? Of zijn uw kinderen dol op oliebollen nadat ze hun prijzen hebben geraapt tijdens het eendjesvissen? Snuift u graag de sfeer op tijdens de kermis met een heerlijke suikerwafel in de hand? Of gaat u echt voor een uitgebreid menu met hamburgers of frikadellen? Werkelijk alle lekkernijen die hand in hand gaan met een bezoek aan de ‘foor’, kan u krijgen bij frituur Gents Gebak Abel.

Hier kan u volgende heerlijke snacks bestellen:

  • Smoutebollen, oliebollen en beignets
  • Suikerwafels
  • Slushpuppy (aardbei of bosbessensmaak)
  • Frieten in een puntzak
  • Frikandellen en kroketten
  • Hamburgers, Bicky Royal, Bicky Crusty Chicken en meer
  • Stoofvlees, balletjes in tomatensaus en meer

Kom proeven

Begint u al te watertanden en wenst u ook even te proeven van deze specialiteiten, van frieten tot oliebollen, van Gents Gebak Abel uit Oostakker bij Gent? Kom deze frietkraam dan zeker opzoeken tijdens de vele kermissen in de provincie. Elke kermis heeft zijn eigen charme waar Gents Gebak Abel ieder jaar graag naar terugkeert. Met de Halfvastenfoor op het Sint-Pietersplein in Gent, de Carnavalsfoor te Ninove en de septemberkermis van Wetteren staan zij zelfs op de grootste kermissen van Oost-Vlaanderen.

Kijk hier ook even naar de vele promoties op deze website. Of neem contact op voor meer informatie of een antwoord op al uw vragen. Bent u bovendien geïnteresseerd om ook aan de slag te gaan in deze familiezaak? Bekijk dan snel de openstaande vacatures.